Η Ομάδα μας

Οι σύβουλοί μας στη διάθεσή σας

Λογιστικό- φοροτεχνικό προσωπικό

Το προσωπικό μας, διαθέτει ενθουσιασμό και πολυετή εμπειρία στην λογιστική επιστήμη και στην μισθοδοσία. Με άνω των 20 ετών εμπειρία και έχει εργαστεί σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, τόσο στις οικονομικές διευθύνσεις όσο και σε διευθύνσης Προσωπικού και Μισθοδοσίας. 

Αγγέλης Απόστολος

Φορολογικός Σύμβουλος

ο Απόστολος είναι χρόνια συνεργάτης και Οικονομικός Διευθυντής σε πολυεθνικές εταιρίες. Διαθέτει Α τάξη και είναι πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου οικονομικών. Διαθέτει άνω των 15 ετών εμπειρία.

Δικηγορικό Γραφείο Βαγενά & Συνεργάτες

Νομικός Σύμβουλος

Τα δικηγορικά γραφεία Βαγενά, με υπεύθυνη την Μ. Βαγενά είναι οι Νομικοί μας Σύμβουλοι. Μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε νομική σας υπόθεση. Κύρια ειδίκευσή του το Αστικό, Ενοχικό και Εμπορικό Δίκαιο. Παράλληλα το γραφείο του διαχειρίζεται και σημαντικές ποινικές υποθέσεις. Παρέχει υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες δρώντας αποτελεσματικά, αξιόπιστα και με συνέπεια  

Χατζηγρηγορίου Θεοχάρης

Ο Χάρης είναι ο ιδρυτής της εταιρείας μας. Έχει άνω των 20 ετών εμπειρία στον έλεγχο επιχειρήσεων ενώ είναι υπόψηφιος διδακτορικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Α τάξης. 

asdas