Ποιοί Είμαστε

Κορυφαίες λογιστικές και φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Η TAX & AUDIT CARE είναι μια νέα αλλά όχι άπειρη εταιρία. Οι συνεργάτες της όμως δεν είναι καινούριοι στο χώρο. Διαθέτουμε 20ετή εμπειρία σε διάφορους τομείς της λογιστικής και της ελεγκτικής επιστήμης. Ο Υπεύθυνος της Εταιρίας είναι Ανώτατο στέλεχος Διοίκησης σε Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών και μέλος σε Επιστημονικούς Φορείς.

– Πιστοποίηση Εκκαθάρισης Δαπανών και Δημόσιου Λογιστικού

Μεταξύ των πανεπιστημιακών πτυχίων και πιστοποιήσεων των στελεχών μας είναι οι εξής:

– Πτυχίο ΕΚΠΑ- Οικονομικών Επιστημών

– Πτυχίο ΑΠΘ – Νομικής – Αστικό -Εμπορικό δίκαιο (ειδικός συνεργάτης)

– Μεταπτυχιακοί Τίτλοι ΕΚΠΑ- Στην Ελεγκτική και στην Λογιστική

– Πιστοποιήσεις CRMA (Risk Management) και CICA (Controlling & Auditing), CFE (Fraud Examination)

– Τίτλος Α Τάξης – Νόμιμος Ελεγκτής κατά 2190

Πελάτες μας είναι ήδη κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα.

 Οι συνεργάτες μας, διαθέτουν όλη την απαραίτητη εμπειρία αλλά και την επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποιήσεις, για τον σκοπό αυτό.  Είμαστε επαγγελματίες Οικονομολόγοι – Λογιστές Α Τάξεως με μεγάλη εμπειρία σε Εταιρίες Ορκωτών Ελεγκτών ενώ παράλληλα διαθέτουμε διεθνής πιστοποιήσεις στις ελεγκτικές υπηρεσίες και στις υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου.  Το Λογιστικό μας γραφείο είναι στην Ηλιούπολη, στην πλατεια Κανάρια, πάνω στο εμπορικό κέντρο.

(Για συμβουλευτικές υπηρεσίες υπάρχει ελάχιστη χρέωση 50 €/ώρα- έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού)

Φορολογικές Δηλώσεις

Υπεύθυνα, γρήγορα & οικονομικά. Αναλαμβάνουμε την συμπλήρωση της φορολογικής σας δήλωσης, Υπεύθυνα και σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Έναρξη Επιχειρήσεων

Εξοικονομήστε χρόνο. Επιχειρήσεων “με το κλειδί στο χέρι”. Για εμάς στην TAX CARE, ο Επιτηδευματίας, ο Επιχειρηματίας, πρέπει να ασχολείται μόνο με το αντικείμενο εργασίας του. 

Λογιστικά

Αποδοτικότητα. Όλες τις λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες που χρειάζεται μια επιχείρηση. Τήρηση βιβλίων όλων των κατηγοριών, είτε στην έδρα σας – είτε στα γραφεία μας.

Μισθοδοσία

Χωρίς άγχος. Έκδοση και διαχείριση μισθοδοσίας. Εκπροσώπηση στα ταμεία και κάλυψη όλου του φάσματος των εργατικών και ασφαλιστικών εργασιών

Νομική Υποστήριξη

Δεν είστε ποτέ μόνοι στον αγώνα σας. Καθημερινά, αυξάνεται το ποσοστό των Φορολογουμένων που πρέπει να αμυνθούν ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ εναντίον  διαφόρων αυθαιρεσιών.

Εκπροσώπηση σε Δημόσιες Υπηρεσίες

Λύνουμε τον γρίφο του Δημοσίου. Εκπροσωπούμε τον επιχειρηματία σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες και αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση Φορολογικών ή Ασφαλιστικών Ελέγχων.

Εξωδικαστικός Συμβιβασμός

Το γραφείο μας έχει ειδίκευση τον εξωδικαστικό συμβιβασμό (120 δόσεων) ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Fraud Deterring

Σε έναν ολοένα και πιο διασυνδεδεμένο κόσμο, είναι σήμερα σημαντικότερο από ποτέ να είστε σίγουροι για την ασφάλεια και την προστασία της επιχείρησής σας και της περιουσίας σας.